Μέτρα προστασίας για την είσοδο συμπολιτών μας στο Νοσοκομείο Καλύμνου

Το Νοσοκομείο Καλύμνου εφαρμόζει όλα τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ώστε να θωρακίσει τις εγκαταστάσεις του, προστατεύοντας την υγεία των ασθενών, των επισκεπτών, αλλά και των εργαζομένων του.

Για τον λόγο αυτό υπενθυμίζεται ότι, για την ασφάλεια των συμπολιτών μας που προσέρχονται στο χώρο του Νοσοκομείου, των ασθενών και των συνοδών τους, αλλά και για την ασφάλεια των εργαζομένων του Νοσοκομείου, λαμβάνονται τα ακόλουθα μέτρα:

  • Πραγματοποιείται ελεγχόμενη είσοδος ΜΟΝΟ από ένα σημείο στο Νοσοκομείο, αυτό της Κεντρικής Πύλης, ώστε να ελέγχονται όλοι εισέρχονται σε αυτό.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου.
  • Οι συμπολίτες μας που θέλουν να εισέλθουν στο χώρο του Νοσοκομείου, αφού προηγουμένως έχουν ρυθμίσει τηλεφωνικά το ραντεβού τους, είτε για προγραμματισμένη συνταγογράφηση είτε για προγραμματισμένο ραντεβού, θα πρέπει να προσκομίζουν στο προσωπικό φύλαξης της Κεντρικής Πύλης βεβαίωση αρνητικού Rapid Test.
  • Όσο αφορά στους συνοδούς νοσηλευομένων ασθενών, ο αριθμός αυτών είναι δύο (2), οι οποίοι θα εναλλάσσονται ανά 24ωρο. Ο συνοδός που έχει εμβολιασθεί κατά του COVID-19 πρέπει να προσκομίζει Rapid Test κάθε 48 ώρες. Ο συνοδός που δεν έχει εμβολιασθεί πρέπει να προσκομίζει PCR Test κάθε 48 ώρες.
  • Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να έρχονται σε επαφή με το Νοσοκομείο για να ρυθμίζουν τα ραντεβού τους, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούν τα μέτρα ώστε να αποφευχθεί διασπορά της νόσου.

O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Νικόλαος Φανιός